Najpopularniji SEO marketing alati

Najpopularniji SEO marketing alati
Objavljeno: 21.02.2015.

Do nedavno, SEO je zahtijevao „fizički“ napor, složene izračune, Excel proračunske tablice i druge tehnike. Međutim, to se promijenilo u posljednjih nekoliko godina. Razvojem internet marketinga, razvili su se mnogi alati koji vam mogu olakšati optimizaciju web stranice za tražilice. Većina tih alata jednostavno je za korištenje i pomoći će vam povećati promet na web stranici. Bez obzira jeste li tek početnik ili ste vješt mp4aster ovi će vam alati biti od velike koristi.

Kako bi bili učinkoviti, važno je pratiti stvarni promet i konverziju na tražilicama. Ovo je jedan od najboljih alata za optimizaciju web stranice na tražilicama.

Ovaj alat može vam reći koji su najpopularniji i najtraženiji pojmovi na internetu. Također, omogućuju vam da usporedite trendove za više traženih pojmova. Google Trends predstavlja najučinkovitiji alat za optimizaciju na tražilici koji može osigurati uspjeh vaše SEO marketinške strategije.

U posljednje vrijeme, tražilice su prilikom rangiranja web stranica, počele mjeriti brzinu učitavanja stranica. Spideri ne provode puno vremena na web stranici. Zato je jako važno da se vaša web stranica brzo učitava. Google Minify smanjuje vaše JavaScript i CSS datoteke kako bi bili sigurni da se web stranica brže učitava. Ovo je dobro i za konverzije jer će korisnik ostati duže na web stranici s bržim i dobrim performansama.

SEMRush je odličan alat za traženje ključnih riječi. Ovaj alat pomaže vam u analiziranju performansi ključnih riječi te ih uspoređuje sa konkurencijom. Osim toga, prikazuje informacije o plaćenim i organskim rezultatima pretraživanja. To vam omogućuje da identificirate različite vrste ključnih riječi koje trebate koristiti u SEO marketing kampanji. Osim tih, SEMRush nudi i druge mogućnosti, a možete ga integrirati s drugim SEO alatima.

Ovo su samo neki od alata za optimizaciju web stranice za tražilice koji će vam pomoći da povećate promet. Osim njih postoje brojni drugi SEO alati, a možete ih odabrati prema vlastitim željama i potrebama.

SEO marketing je dugoročna marketinška strategija koju je važno integrirati u druge dijelove promocije vašeg poslovanja.

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558