Oglašavanje putem Google AdWords

Google oglašavanje

Tražite klijente? I oni traže Vas – na Googleu. Neka vaša reklama bude na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Reklamiranje na Google-u

Vaši oglasi će se pojaviti pored ili iznad Google rezultata pretraživanja, u odjeljcima s oznakom "sponzorirani linkovi".

Platite samo ako ljudi kliknu na Vaše oglase, te pokrenite i zaustavite oglašavanje u bilo koje vrijeme.

Želite li da se oglasi pojavljuju potencijalnim kupcima u potrazi u određenom gradu, regiji ili državi bez obzira na to pretražuju li na pametnom telefonu, tabletu ili računalu? I to ćemo postaviti kako bi vaša kampanja bila uspješna, racionalna i ekonomična.

 • Prikaz Google AdWords oglasa

  Gdje se prikazuju oglasi na Google tražilici?

  Oglasi se pojavljuju pored ili iznad Google rezultata pretraživanja, u dijelovima označenim "sponzorirane veze", kao i na drugim partnerskim web stranicama koje su omogućile prikazivanje Google oglasa. Oglasi se mogu prikazati na računalu, tabletu ili mobilnom telefonu.

 • Klikovi i troškovi Google oglasa

  Koliko to košta?

  Plaćate samo kada netko klikne na oglas. Za vas ćemo postaviti optimalnu cijenu i odlučiti koliko potrošiti svaki dan. Praćenjem vaše kampanje i u dogovoru s vama možemo napraviti promjene ili otkazati reklamu u bilo kojem trenutku.

 • Rezultati Google oglašavanja

  Kako izmjeriti uspješnost Google oglašavanja?

  Najbolje je pokrenuti kampanju s jasnim ciljem, kao što je: povećanje broja posjetitelja na web stranici, 10% više prodaje, više upita putem emaila ili telefona o proizvodima ili uslugama koje nudite. Nakon postavljenog cilja, pratimo rezultate pomoću Google Analytics-a. To je alat koji vam pokazuje što posjetitelje zanima na vašim stranicama, koje su oglasi bili uspješni i koji su ispunili ciljeve.

 • Nemate web stranicu?

  Nemate web stranicu? Nema problema.

  S AdWords Express možete pokrenuti oglašavanje na Google-u, iako nemate internet stranice. Ova opcija još nije dostupna u Hrvatskoj. Da ne čekate da i taj alat proradi u Hrvatskoj možda je jednostavnije složiti jednostavnu stranicu sa povoljnim hostingom i pokrenuti oglašavanje. Pogledajte naše cijene izrade internet stranica. Sigurni smo da ćete naći povoljan paket i da ćete biti zadovoljni stranicom koju ćemo napraviti za Vas.

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558