Letci - dizajn i print

Letci - dizajn i print

Postignite izvrstan dojam pomoću živopisnih letaka. Flyeri tiskani na sjajnom papiru od 130g ili 150g, jednostrani ili obostrani i u raznim veličinama kako bi odgovarali svim zahtjevima. Naši najprodavaniji letci su veličine A5, obostranog tiska na papiru od 130 g. Cjenovno prihvatljivi kako bi što većoj publici prezentirali vaš proizvod.

Kvalitetan tisak letaka / flyera

Nudimo niz različitih veličina i debljina papira. Obratite nam se svojim zahtjevima kako bismo razgovarali i savjetovali vas o tome koje su najbolje opcije za ono što trebate, a mi ćemo vas obavijestiti o trošku.

Sve cijene tiska uključuju besplatnu dostavu na području Zagreba. Za narudžbe izvan Zagreba, tiskani materijal šaljemo dostavom slijedećeg dana putem DPD kurirske službe.

Cijena i kako naručiti tisak letaka?

Kako u dizajnu tako i u tiskanju brošura postoje različite mogućnosti izbora. Trebat ćemo slijedeće podatke prije nego što vam možemo poslati cijenu.

  • Dimenzije letka (A5 / A4 itd.)
  • Količina (50 / 100 / 500 ...)
  • Debljina papira (standardne težine su 90g pa sve do 350g)
  • Tisak u boji, crno-bijeli ili kombinacija (jedna strana u boji, a druga strana crno-bijela ili bez tiska)
  • Ostali doradni procesi (savijanje / plastifikacija (sjaj, mat, soft touch) / završna obrada (UV lak, foliotisak...))

Ako niste sigurni što vam treba, javite se i možemo s vama razgovarati o opcijama. Nazovite nas na 099/8368558 ili nam pošaljite e-mail na adresu info@elements.hr.

Nakon što imamo sve te detalje, moći ćemo vam poslati cijenu.

Što se događa nakon narudžbe?

Nakon što naručite letke, kontaktirat ćemo vas kako bismo zatražili vaše datoteke grafičke pripreme u .pdf formatu (osim ako ih već nemamo).

Kad primimo vašu grafičku pripremu, provjerit ćemo je li spremna za ispis. Ako grafička priprema nije ispravna javit ćemo vam što treba popraviti. Ako je moguće korigirat ćemo vašu pripremu sami. Za korekciju vaših datoteka platit će se mala naknada, a mi ćemo vam javiti troškove nakon što vidimo vašu grafičku pripremu.

Zatim ćemo poslati vaš letak u tisak. Tisak može trajati nekoliko sati ili nekoliko radnih dana, ovisno o opsegu i doradnim procesima koji su potrebni za izradu letaka.

Kratak rok ili hitni tisak

Ako imate kratak rok, javite nam se i vidjet ćemo možemo li ispuniti vaš rok.

Trebate li i dizajn vašeg letka?

Možda će Vas zanimati... »

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558