On-Line poduke putem Skype-a: Photoshop, InDesign i Illustrator

On-Line poduke putem Skype-a: Photoshop, InDesign i Illustrator

Individualne poduke Adobe programa dostupne su za Photoshop, Illustrator, InDesign i Acrobat. Ove poduke su namjenjene podjednako pojedincima i tvrtkama.

Ako ste upravo pokrenuli Photoshop i sjedite ispred njega po prvi put, možda su otkrili da je prilično zahtjevan, uz sve panele, alate i izbornike. Ako ga znate koristiti, s Photoshopom možete napraviti neka iznenađujuća umjetnička djela te oživjeti svoje fotografije koristeći niz tehnika. Ako ste u potrazi za najboljom praktičnom pomoći i podukom, na pravom ste mjestu!

Nalazimo se u Zagrebu, pa ako živite u blizini možete dobiti instrukcije i u vlastitom domu, koristeći svoje računalo s postavkama s kojima ste upoznati. Mac ili PC - svejedno je.

Ako ne živite u blizini - koristimo i Skype - uživo, individualne on-line poduke, jedan-na-jedan trening je dostupan pomoću dijeljenja ekrana i Skype-a. Jednostavno rezervirajte termin (u vrijeme po dogovoru), a trening će početi u zakazano vrijeme. Nakon što izvršite uplatu kontaktirati ćemo vas i dogovoriti vrijeme koje vam odgovara.

O podukama putem Skype-a

  1. Neograničen je broj pitanja koje možete postaviti
  2. Nema grupnih poduka, svaki polaznik je sam i svi savjeti su individualni i povjerljivi
  3. Moguće je obraditi bilo koju temu, po vašoj želji
  4. Nećemo obraditi samo i isključivo Adobe programe, naučiti ćete kako biti kreativan, kako riješiti probleme, malo i o teoriji grafike kako bi znali pripremiti vaše materijale za web ili tisak
  5. Dopušteno je pitati bilo što, niti jedno pitanje neće ostati neodgovoreno
  6. Lekcije mogu biti kompletno smišljene s naše strane ili možete sami predložiti lekciju koju želite naučiti ili pomoć sa vašim idejama/materijalima
  7. Poduke možemo održati na dva jezika, Hrvatskom i Engleskom

Poduke vodi: Dominik Popović, Adobe Certified Expert

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558