Brošure - dizajn i print

Brošure - dizajn i print

Tiskane brošure su još uvijek jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih načina za reklamiranje proizvoda i usluga. Proučite opcije uvezivanja, plastifikacije i lakiranja. Dimenzije mogu biti standardni A4, A5 ili nešto nestandardno, novo, zanimljivo.

Kvalitetan tisak brošura

Nudimo niz različitih veličina i debljina papira. Obratite nam se svojim zahtjevima kako bismo razgovarali i savjetovali vas o tome koje su najbolje opcije za ono što trebate, a mi ćemo vas obavijestiti o trošku.

Sve cijene tiska uključuju besplatnu dostavu na području Zagreba. Za narudžbe izvan Zagreba, tiskani materijal šaljemo dostavom slijedećeg dana putem DPD kurirske službe.

Cijena i kako naručiti tiskanje brošura?

Kako u dizajnu tako i u tiskanju brošura postoje različite mogućnosti izbora. Trebat ćemo slijedeće podatke prije nego što vam možemo poslati cijenu.

  • Dimenzije brošure (A5 / A4 itd.)
  • Količina (5 / 20 / 50 / 100...)
  • Broj stranica (4 / 8 / 12...)
  • Debljina papira omota, ako se razlikuje od unutarnjih stranica (standardne težine su 250gm2 / 300gm2)
  • Debljina papira unutarnjih stranica (80 gm2 / 130gm2 / 150gm2)
  • Tisak u boji, crno-bijeli ili kombinacija (omot u boji, a unutarnje stranice samo crni tekst)
  • Ostali doradni procesi (uvez (spirala, klamano, ljepljeno) / plastifikacija (sjaj, mat, soft touch) / završna obrada (UV lak, foliotisak...))

Ako niste sigurni što vam treba, javite se i možemo s vama razgovarati o opcijama. Nazovite nas na 099/8368558 ili nam pošaljite e-mail na adresu info@elements.hr.

Nakon što imamo sve te detalje, moći ćemo vam poslati cijenu.

Što se događa nakon narudžbe?

Nakon što naručite brošure, kontaktirat ćemo vas kako bismo zatražili vaše datoteke grafičke pripreme u .pdf formatu (osim ako ih već nemamo).

Kad primimo vašu grafičku pripremu, provjerit ćemo je li spremna za ispis. Ako grafička priprema nije ispravna javit ćemo vam što treba popraviti. Ako je moguće korigirat ćemo vašu pripremu sami. Za korekciju vaših datoteka platit će se mala naknada, a mi ćemo vam javiti troškove nakon što vidimo vašu grafičku pripremu.

Zatim ćemo poslati vašu brošuru u tisak. Tisak može trajati nekoliko sati ili nekoliko radnih dana, ovisno o opsegu i doradnim procesima koji su potrebni za izradu brošure.

Kratak rok ili hitni tisak

Ako imate kratak rok, javite nam se i vidjet ćemo možemo li ispuniti vaš rok.

Trebate li dizajn vaše brošure?

Možda će Vas zanimati... »

Kontaktirajte nas (+385) 99 8368 558